Buka ménu utama


Talaga Bodas Garut

Talaga bodas nyaéta salah sahiji tempat wisata nu aya di kabupatén Garut, nu mangrupa kawah di puncak Gunung Talaga Bodas[1]

ReferensiÉdit

  1. Suhardiman,Budi&Darpan.2007.Seputar Garut.Garut:Komunitas Srimanganti (id)