Buka ménu utama

Tomo, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia


Tomo nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Tomo

Peta lokasi Kacamatan Tomo
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Sumedang, Jawa Barat

Lambang Sumedang.jpg

Kacamatan: Buahdua | Cibugel | Cimalaka | Cimanggu | Cisarua | Cisitu | Conggéang | Darmaraja | Ganéas | Jatigedé | Jatinangor | Jatinunggal | Pamulihan | Paséh | Rancakalong | Situraja | Sukasari | Sumedang Selatan | Sumedang Utara | Surian | Tanjungkerta | Tanjungmedar | Tanjungsari | Tomo | Ujung Jaya | Wado




Nuvola filesystems folder home.png