{{Nihongo|Toshiki Kaifu (1931-2022) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang nu jadi Perdana Mentri Jepang ka-76 jeung 77 ti taun 1989 dugi ka 1991.[rujukan?] Kaifu mangrupa Perdana Mentri panungtung dina kakawasaan Kaisar Shōwa. [rujukan?]

Toshiki Kaifu

RujukanÉdit

Saméméhna
Sōsuke Uno
Perdana Mentri Jepang
1989–1991
Sanggeusna
Kiichi Miyazawa