Buka ménu utama
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

3 Séptémber nyaéta poé ka-246 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1947 - Presidén Bank Central Eropa, Mario Draghi, Roma Italia.
  • 1955 - Gitarist Sex Pistol, Steve Jones, London, Inggris.
  • 1961 - Musisi Iwan Fals, Jakarta, Indonesia.
  • 1965 - Aktor Amérika, Charlie Sheen, Kota New York, New York, AS.
  • 1970 - Manajer tim Inggris, manten pamaén bola, Gareth Southgate, Watford, Inggris.
  • 1973 - Manten pamaén basket NBA, Damon Stoudamire, Portland, Oregon, AS.

Nu pupusÉdit

  • 1991 - Sutradara filem Amérika, Frank Capra, di Quinta, California, AS, 94 taun.

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit