1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

3 Séptémber nyaéta poé ka-246 dina sataun (ka-247 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 119 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1991 - Sutradara filem Amérika, Frank Capra, di Quinta, California, AS, 94 taun.

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit