Buka ménu utama

Tri Mulya Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Tri Mulya Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Agung, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Mulya Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung

Citakan:Banjar Agung, Tulang Bawang


Gnome-home.svg