Buka ménu utama

Tumi Jajar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Tumi Jajar

Peta lokasi Kacamatan Tumi Jajar
Propinsi Lampung
Kabupatén Tulang Bawang Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tulang Bawang Barat Citakan:Tumi Jajar, Tulang Bawang Barat


Nuvola filesystems folder home.png