Buka ménu utama

Tumiyang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kebasén, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Tumiyang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKebasén



Gnome-home.svg