Walahar, Klari, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Walahar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Walahar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKlari