Buka ménu utama

Wana Rejo, Pematang Bandar, Simalungun

Wana Rejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pematang Bandar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Wana Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPematang Bandar

Citakan:Pematang Bandar, Simalungun


Gnome-home.svg