Buka ménu utama

Wanadri nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bawang, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Wanadri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanBawang



Gnome-home.svg