Buka ménu utama

Wanajaya, Telukjambé Barat, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Wanajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Telukjambé Barat, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTelukjambé Barat



Gnome-home.svg