Buka ménu utama

Wanakerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSituraja




Gnome-home.svg