Buka ménu utama

Wanaraja nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Wanayasa, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Wanaraja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanWanayasa



Gnome-home.svg