Buka ménu utama

Wanasigra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikonéng, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasigra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCikonéng





Gnome-home.svg