Wanasigra, Sindangkasih, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Wanasigra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangkasih, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasigra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSindangkasih

SajarahEdit

Profil PamaréntahanEdit

Babagean WilayahEdit

Desa Wanasigra dibagi jadi lima dusun, nyaéta:

  1. Dusun Wanasigra
  2. Dusun Cimamut
  3. Dusun Cipeucang
  4. Dusun Margasari
  5. Dusun Sukerna

Profil DaérahEdit

Wates WilayahEdit

GéografisEdit

DémografiEdit

AtikanEdit

PoténsiEdit

PertanianEdit

PakebonanEdit

Tumbu LuarEdit