Buka ménu utama

Wancimekar, Kotabaru, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Wancimekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kotabaru, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wancimekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKotabaru



Gnome-home.svg