Buka ménu utama

Wangunjaya, Cisaga, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisaga, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCisaga





Gnome-home.svg