Buka ménu utama

Warungjeruk, Tegalwaru, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Warungjeruk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Warungjeruk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanTegalwaru




Gnome-home.svg