Buka ménu utama

Watu Agung, Kalirejo, Lampung Tengah

Watu Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kalirejo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Watu Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanKalirejo

Citakan:Kalirejo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg