Kalirejo, Lampung Tengah

Kalirejo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Kalirejo

Peta lokasi Kacamatan Kalirejo
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Kalirejo, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png