Buka ménu utama

Wikipedia:Keur lumangsung/Élmu jeung téhnologi/Januari 2007

Kotak ieu: awaskeunsawalaédit
 
Warta

 8 Januari 2007 (Senén)

  • Para panalungtik ti Sakola Kadokteran Universitas Wake Forest, Carolina Kalér, ngémbarkeun geus bisa ngamekarkeun sél stém nu diisolasi tina cairan ketuban jadi rupa-rupa tipe sél (BBC News).

 5 Januari 2007 (Jumaah)

 4 Januari 2007 (Kemis)