Buka ménu utama

Warta nu Keur Lumangsung

Gnome globe current event 1.svg
Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung.

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).

sunting   

Jejer Utama

  • Puan Maharani jadi Ketua DPR-RI, minangka klaim Ketua DPR-RI awéwé munggaran.
  • Marucunghulanna démonstrasi di unggal wewengkon di Indonésia alatan rencana sawatara RUU ku DPR-RI.
  • Huru-hara di Waména, Papua mangrupa serangan sadis ti sélér pribumi Papua ka sélér séjén
    buntut tina rasisme nu kajadian saméméhna, balukarna 32 urang palastra jeung 77 urang taratu.
  • Lini gedéna 6,5 Mw nu ngeundeugkeun Maluku ngakibatkeun sahenteuna 23 urang palastra.
  • Haseup nutupan ampir nepi ka sakuliah Asia Kidul Wétan, leuwih ti 800.000 urang keuna gangguan panapasan.


sunting   

kajadian dina Oktober 2019


Keur lumangsung
Oktober 2019
Kemis, 09:17 UTC
Kemis, 16:17 WIB
Kemis, 17:17 WITA
Kemis, 18:17 WIT


sunting   

Kalender


sunting   

Arsip

2019: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2018: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2017: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2016: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2015: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2014: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·



Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.
 
Kumpulan warta jeung sumber