Wonosari, Gunungkidul


Wonosari nyaéta salah sahiji kacamatan tur sakaligus jadi ibu kota Kabupatén Gunung Kidul, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta, Indonésia.

Wonosari
Locator Kecamatan Wanasari ing Gunung Kidul.png
Peta lokasi Kacamatan Wonosari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténGunungkidul
Lega7.551 Kilométer pasagi
Pangeusi79.950 jiwa
Kapadetan1042 jiwa/km²
Kode Kemendagri34.03.01
Désa/kalurahan14

Wates wilayahÉdit

Wates wilayah Kacamatan Wonosari nyaéta:

Désa jeung KalurahanÉdit

Kacamatan Wonosari ngawengku 14 désa jeung kalurahan di antarana nyaéta:

RujukanÉdit

Citakan:Wonosari, Gunung Kidul