Éko Héndro Purnomo atawa nu leuwih dipiwanohna mah Éko Patrio (lahir di Kabupatén Nganjuk, Jawa Wétan, 30 Désémber 1970) nyaéta saurang pulitikus ti Partéy Amanat Nasional anu ngajabat di DPR-RI periode 2009-2014[1][2]. Saméméh turun ka dunya pulitik, Éko ngamimitian karirna minangka saurang palawak liwat grup lawakna Patrio, anu harita ngan dikontrak ku TPI [1]. Kelompok Patrio ieu pernah suksés dina mawakeun acara Ngelaba [2]. Éko nikah jeung istrina Viona Risalina dina tanggal 12 Oktober 2001 [1].

AtikanÉdit

KarirÉdit

PangajénÉdit

RéférénsiÉdit

  1. a b c Kapanlagi.com, Profil Eko Patrio. Diaksés 03 Juli 2015.
  2. a b c d e f g h i j k Merdeka.com, Biografi Eko Hendro Purnomo. Diaksés 03 Juli 2015.