Buka ménu utama

133 SM nyaéta taun ka-133 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 160-an SM  150-an SM  140-an SM - 130-an SM - 120-an SM  110-an SM  100-an SM 

Taun: 136 SM 135 SM 134 SM - 133 SM - 132 SM 131 SM 130 SM
133 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 133 SM
Ab urbe condita 621
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2504/2564
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2505/2565
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -140 – -139
Kalénder Yahudi 3628 – 3629
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -77 – -76
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2969 – 2970
Kalénder Iran 754 BP – 753 BP
Kalénder Islam 778 SH – 777 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 528
(皇紀528年)
- Jaman Jōmon 9868
Kalénder panonpoé Thai 411
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit