Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an
Taun: 142 143 144 - 145 - 146 147 148

Taun ka-145 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Dumasar tempatÉdit

Karajaan RomawiÉdit

AsiaÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit