Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an
Taun: 144 145 146 - 147 - 148 149 150

Taun ka-147 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Dumasar tempatÉdit

Karajaan RomaÉdit

AsiaÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit