Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an
Taun: 143 144 145 - 146 - 147 148 149

Taun ka-146 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit