Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an
Taun: 1476 1477 1478 - 1479 - 1480 1481 1482

Taun ka-1479 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit