Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an
Taun: 1477 1478 1479 - 1480 - 1481 1482 1483

Taun ka-1480 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit