Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an
Taun: 1490 1491 1492 - 1493 - 1494 1495 1496

Taun ka-1493 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit