Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an
Taun: 1493 1494 1495 - 1496 - 1497 1498 1499

Taun ka-1496 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit