Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an
Taun: 1492 1493 1494 - 1495 - 1496 1497 1498

Taun ka-1495 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit