Buka ménu utama

149 SM nyaéta taun ka-149 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 170-an SM  160-an SM  150-an SM - 140-an SM - 130-an SM  120-an SM  110-an SM 

Taun: 152 SM 151 SM 150 SM - 149 SM - 148 SM 147 SM 146 SM
149 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 149 SM
Ab urbe condita 605
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2488/2548
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2489/2549
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -156 – -155
Kalénder Yahudi 3612 – 3613
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -93 – -92
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2953 – 2954
Kalénder Iran 770 BP – 769 BP
Kalénder Islam 794 SH – 793 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 512
(皇紀512年)
- Jaman Jōmon 9852
Kalénder panonpoé Thai 395
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit