Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an
Taun: 1499 1500 1501 - 1502 - 1503 1504 1505

Taun ka-1502 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit