Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an
Taun: 1500 1501 1502 - 1503 - 1504 1505 1506

Taun ka-1503 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit