Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an
Taun: 1497 1498 1499 - 1500 - 1501 1502 1503

Taun ka-1500 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit