Buka ménu utama

160 SM nyaéta taun ka-160 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 190-an SM  180-an SM  170-an SM - 160-an SM - 150-an SM  140-an SM  130-an SM 

Taun: 163 SM 162 SM 161 SM - 160 SM - 159 SM 158 SM 157 SM
160 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 160 SM
Ab urbe condita 594
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2477/2537
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2478/2538
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -167 – -166
Kalénder Yahudi 3601 – 3602
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -104 – -103
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2942 – 2943
Kalénder Iran 781 BP – 780 BP
Kalénder Islam 805 SH – 804 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 501
(皇紀501年)
- Jaman Jōmon 9841
Kalénder panonpoé Thai 384
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit