Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1600-an 1610-an 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an
Taun: 1636 1637 1638 - 1639 - 1640 1641 1642

Taun ka-1639 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit