Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1610-an 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an
Taun: 1637 1638 1639 - 1640 - 1641 1642 1643

Taun ka-1640 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit