Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1610-an 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an
Taun: 1639 1640 1641 - 1642 - 1643 1644 1645

Taun ka-1642 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit