Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1750-an 1760-an 1770-an 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an
Taun: 1780 1781 1782 - 1783 - 1784 1785 1786

Taun ka-1783 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit