Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an 1910-an
Taun: 1879 1880 1881 - 1882 - 1883 1884 1885

Taun ka-1882 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit