Buka ménu utama

196 SM nyaéta taun ka-196 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 

Taun: 199 SM 198 SM 197 SM - 196 SM - 195 SM 194 SM 193 SM
196 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 196 SM
Ab urbe condita 558
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2441/2501
(年)
— nepi ka —
2442/2502
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -203 – -202
Kalénder Yahudi 3565 – 3566
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -140 – -139
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2906 – 2907
Kalénder Iran 817 BP – 816 BP
Kalénder Islam 843 SH – 842 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 465
(皇紀465年)
- Jaman Jōmon 9805
Kalénder panonpoé Thai 348
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit