234 SM nyaéta taun ka-234 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 260-an SM  250-an SM  240-an SM - 230-an SM - 220-an SM  210-an SM  200-an SM 

Taun: 237 SM 236 SM 235 SM - 234 SM - 233 SM 232 SM 231 SM
234 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 234 SM
Ab urbe condita 520
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2403/2463
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2404/2464
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -241 – -240
Kalénder Yahudi 3527 – 3528
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -178 – -177
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2868 – 2869
Kalénder Iran 855 BP – 854 BP
Kalénder Islam 882 SH – 881 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 427
(皇紀427年)
- Jaman Jōmon 9767
Kalénder panonpoé Thai 310
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit