Buka ménu utama

254 SM nyaéta taun ka-254 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 

Taun: 257 SM 256 SM 255 SM - 254 SM - 253 SM 252 SM 251 SM
254 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 254 SM
Ab urbe condita 500
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2383/2443
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2384/2444
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -261 – -260
Kalénder Yahudi 3507 – 3508
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -198 – -197
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2848 – 2849
Kalénder Iran 875 BP – 874 BP
Kalénder Islam 902 SH – 901 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 407
(皇紀407年)
- Jaman Jōmon 9747
Kalénder panonpoé Thai 290
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit