Taun ka-27 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 0-an SM  0-an  10-an  - 20-an -  30-an  40-an  50-an

Taun: 24     25  26  - 27 -  28  29  30

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit