Taun ka-30 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 0-an  10-an  20-an  - 30-an -  40-an  50-an  60-an

Taun: 27  28  29  - 30 -  31  32  33

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit