Taun ka-28 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 0-an SM  0-an  10-an  - 20-an -  30-an  40-an  50-an

Taun: 25     26  27  - 28 -  29  30  31

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit