Taun ka-31 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 0-an  10-an  20-an  - 30-an -  40-an  50-an  60-an

Taun: 28  29  30  - 31 -  32  33  34

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit